Blogcrowds

dissabte, 9 de febrer del 2013

0 Comments:

Post a Comment



Avui us oferim una nova imatge d'abans i el mateix indret avui dia. Es tracta del petit Carrer Vic, tot just al final gairebé de la Carretera Vella:


La foto antiga correspon a l'antic carrer Calvo Sotelo i es fa referència a la pintada de la CNT que hi ha al local del "Colmado" que era el 76, baixos. És una foto del fons original de la CNT i es va fer a l'Agost de 1978.


Avui dia el magnífic cotxe americà ja no podria aparcar, ja que el senyal de prohibició i sobretot els bolards noi li deixarien fer.

Per cert, el cotxe americà que surt a la fotografia en blanc i negre, si no estic errat és un Chevrolet. Potser un antic Chevrolet Biscayne del 1960, un Chevrolet BelAir del 1950-1960 o um Chevrolet Impala del 59.:

Chevrolet Bel Air del 1959. El model és el mateix però els llums de darrera del Bel Air del '59 sóc característics com els que surten en aquesta imatge.

El mateix Bel Air del '59, però per davant.

El Chevrolet Bel Air, però de 1960, on els llums ja són diferents però tampoc coincideixen amb els de la foto del Carrer Vic. Els Chevy Bel Air del '59-'60 van ser els  de 4ª Generació d'aquest tipus de model.

 Aquest és el Chevrolet Byscayne del '59.


Fons: Fotografia antiga de "International Institute of Social History". Fotògraf B. Catllà. Fotografia actual de Google Street View.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici